CREAM BEAR

Cream Bear brändi lähti liikkeelle taiwanilaisen naisen nallepiirroksesta. Myöhemmin hän keksi, että tästä sympaattisesta nallestahan voisi kehittää hauskan laukkubrändin. 

Ensimmäisen Cream Bear myymälänsä hän avasi vuonna 2017 Malesiaan. Tällä hetkellä Cream Bear myymälöitä on kymmenkunta mm. Malesiassa, Singaporessa, Thaimaassa, Kreikassa ja Helsingissä ;)

Cream Bear laukut valmistetaan PU-nahasta, joka on synteettistä ns. 'vegaaninahkaa'. Materiaali kestää normaalia päivittäistä käyttöä ja on vedenpitävää. Laukut valmistetaan käsityönä Kiinassa.

 

TARINAMME SUOMESSA

Mieheni oli työmatkalla Singaporessa. Paikallisessa kauppakeskuksessa (Orchard Gateway), nallet laukkuineen herättivät hänen huomionsa ja hän toi yhden Classic -sarjan repuista minulle tuliaisena. Itseni lisäksi reppuun ihastui tuolloin vajaa 3v. tyttäremme. Käytin reppua käsilaukun sijaan. Minulla on ennenkin ollut 'käsilaukkureppu', joka on todella kätevä. Yhden päivittäin kannettavista kasseista saa selkään.

Cream Bear Concept Store, Orchard Gateway, SingaporeCream Bear Concept Store, Orchard Gateway, Singapore

Tämä reppu yllätti minut vielä enemmän käytännöllisyydellään. Sinne mahtuu todella paljon tavaraa, jota naisten laukuissa tulee pystyä kantamaan ;) Sivutaskuun sujahti vielä vesipullokin kätevästi! Käytin reppua puolisen vuotta. Tuntemattomat ihmiset ihastelivat sitä ja pysäyttivät minut kadulla, että mistä näitä saa?

Siitä se ajatus oikeastaan lähti ja aloimme selvittää asiaa enemmän, olisiko näitä mahdollista myydä myös Suomessa. Meillä on mieheni kanssa kello- ja kulta-alan yritys. Meillä on ollut pitkään tyhjillään yksi liikehuoneisto sekä ylimääräiset kalusteet. Pienellä pintaremontilla ja kalusteidan fiksauksella saimme kuin saimmekin 2018 juhannuksena auki ensimmäisen Cream Bear myymälän Suomeen!

Äiti ja tytär palaavat töihin ja päiväkotiin #laukkusamiksetÄiti ja tytär palaavat kesäloman jälkeen töihin ja päiväkotiin. #reppusamikset

Myymälää rakennettaessa, jouduimme käännyttämään innostuneita asiakkaita ovelta, että malttakaa vielä hetki ;) Kun melkein 2m maskottinallemme saapui heinäkuussa myymälään, ei näyteikkunamme ohi ole monikaan voinut kulkea pysähtymättä. Laukut ja reput herättävät innostusta ja kiinnostusta ja Cream Bear saa hymyn ohikulkijoiden kasvoille :) Cream Bearit ovat löytäneet kodin niin Suomessa vierailevilta turisteilta kuin paikallisiltakin.

Cream Bear Concept Store, Helsinki, Suomi

Cream Bear on brändi, josta tulee aina uudelleen ja uudelleen hyvälle tuulelle. Painaapa mieltäsi mikä murhe tahansa Cream Bear piristää ja antaa mukavan fiiliksen päivääsi ;D Enpä olisi uskonut, että tuliainen johtaisi brändimyymälän perustamiseen!

Riikka Tuovinen, 
Cream Bear, Suomi